LUR-konferens den 6 april i Jönköping

Scandic Elmia

Den 6 april arrangerar Liftutbildningsrådet konferens i Jönköping på Scandic Elmia riktad till auktoriserade liftutbildare. Boka in datumet om du vill ta del av det senaste kring liftar och liftutbildning och knyta kontakter med andra i branschen.

På konferensen ges information om LUR:s verksamhet och det finns möjlighet att diskutera aktuella frågor. Programmet innehåller ämnen som liftutbildningar på andra språk, revidering av LLP och gruppdiskussioner.

Läs mer http://www.liftutbildning.se/2017/02/lur-konferensen-6-april-2017-jonkoping/

Denna nyhet lades in under Allmänt. Spara som bokmärke: permalänk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>